Se odpravljate na montažo? Ne pozabite na mobilni telefon!

S pomočjo aplikacije EASY ASSEMBLY noben izziv ne bo pretežak!

Zakaj bi skrbeli, kako pravilno montirati odmične spone, vodila in dvižne sisteme, če lahko za to poskrbi vaš mobilni telefon. Navodila, priporočila ter nasvete za montažo okovja Blum združuje aplikacija EASY ASSEMBLY, ki jo preprosto prenesete iz Google Play trgovine, če uporabljate operacijski sistem Android, ali pa iz Apple Store, če uporabljate iOS.

V aplikaciji so zbrana navodila za montažo, razporejena po skupinah izdelkov. Zraven boste našli videoposnetke s prikazom montaže za vse izdelke Blum. Podrobna razlaga in nazoren videoprikaz, ki vas skozi montažo vodi korak za korakom, bosta razblinila vsak dvom o tem, kako se pravilno lotiti naloge. 

Se odpravljate na montažo? Ne pozabite na mobilni telefon!

Aplikacija EASY ASSEMBLY je brezplačna in povsem preprosta za uporabo. Informacije, ki jih ponuja, so uporabne tako za mizarje kot tudi za vse hobi mojstre, ki se sami lotevajo sestave pohištva. Z uporabo aplikacije boste zagotovo prihranili pri času, ki ga potrebujete za montažo, hkrati pa se boste izognili morebitnim napakam, saj se lahko vnaprej preprosto prepričate, kakšen je pravilen postopek montaže.

Se odpravljate na montažo? Ne pozabite na mobilni telefon!

Posamični koraki montaže in demontaže vseh Blumovih elementov so razdeljeni v kratke videoposnetke, tako da odgovore na vprašanja najdete hitro in učinkovito. Zato je aplikacija koristna tudi za vse obstoječe uporabnike Blumovih izdelkov, saj vam lahko pomaga v povsem preprostih primerih, ko morate na primer iz iz različnih razlogov odmakniti predal ali vrata iz ohišja omare, pa ne veste povsem natančno, kako izvesti demontažo in ponovno montažo.

Za še bolj nazoren prikaz delovanja aplikacije vam svetujemo ogled videoposnetka. 

Mi smo navdušeni! Kaj pa vi? Že imate kakšno izkušnjo z uporabo aplikacije?