Dobrodošli v Hobi Studiu, kjer skupaj z vami ustvarjamo navdihujoče izkušnje bivanja.

HobiStudio_28 (Large)

Nakup pohištva je ponavadi težka odločitev, za katero porabimo veliko časa. Omejeni smo pri izboru dimenzij, barv in dodatkov. Primerjati moramo zapletene ponudbe in se sprijazniti z dolgimi čakalnimi roki. Ker tega ne počnemo vsak dan, ne vemo, na katere podrobnosti moramo biti pozorni. Pogosto zato končni izdelek ne dosega naših pričakovanj, občasno nas razočara še njegova kvaliteta.

V Hobi Studiu verjamemo, da je izkušnja lahko drugačna, preprosta in prijetna. Zato smo zasnovali ponudbo, ki se vašim potrebam in željam prilagodi kar dvakrat. V prvi vrsti izdelamo pohištvo povsem po meri in vas ne omejujemo s tipskimi elementi ali predpisanimi dimenzijami. Pričakujete lahko široko izbiro materialov in tekstur ter številne dodatke za pohištvo, ki jih lahko prosto kombinirate. Vi ste namreč tisti, ki najbolje veste, kaj spada v vaš dom.

Prilagodljiv je tudi razpon storitev, ki jih lahko naročite pri nas. Potrebujete samo razrez lesnih plošč, s katerimi boste v dnevni sobi izdelali knjižne police? Želite preizkusiti svoje spretnosti in samostojno opremiti stanovanje? Ali pa si ne znate predstavljati, da bi pohištvo sestavili povsem sami? Za vas smo oblikovali pakete, ki združujejo različne stopnje obdelave pohištvenih elementov in različne storitve, ki jih nudimo. Na ta način izberete in plačate samo tisto, kar resnično potrebujete. Transparentno in brez skritih stroškov.

V Hobi Studiu vas pričakuje ekipa strokovnih, kreativnih in zanesljivih sodelavcev, ki vam bomo z veseljem svetovali, da se boste vaših projektov lahko lotili samozavestno in brez skrbi. Pohištvo po meri z našo pomočjo postane dostopno, saj vedno iščemo rešitve, s katerimi dobite kar največ za vaš denar. Skrb za kakovost izdelkov in kratki roki izdelave so naše osnovno vodilo pri delu. Trudimo se, da nas na vsakem koraku spremljajo poštenost, odgovornost ter prijaznost do vseh naših kupcev in partnerjev.

HobiStudio_66 (Large)

Osnovni podatki o podjetju