Ob naročilu izdelkov iz spletne trgovine v vrednosti nad 180 EUR ali ob naročilu razreza plošč ter pohištva v vrednosti nad 500 EUR je dostava BREZPLAČNA. Navedeno velja za naročila oddana v spletni trgovini Hobi Studio. Za vse ostale primere velja cenik, ki je dostopen tukaj.

 

Dostava za izdelke iz spletne trgovine

  • Izdelke iz spletne trgovine s hitro pošto dostavljamo povsod po Sloveniji.
  • Izdelke iz spletne trgovine s hitro pošto prejmete okvirno v 3 delovnih dneh po naročilu.
  • Kupci lahko naročene izdelke prevzamejo tudi osebno na sedežu podjetja med delovnim časom trgovine.
  • Trudimo se, da osebni prevzem zagotovimo v sklopu istega delovnega dne ali naslednji delovni dan.
  • V primeru, da artikla ob naročilu nimamo na zalogi, kupca obvestimo o možnem datumu dobave.

Dostava za naročila razreza plošč in za pohištvene elemente

Kupci se lahko odločijo za dostavo materialov ali za osebni prevzem. V primeru dostave so dobavni roki naslednji:

  • Za enostavna naročila (razrez in robljenje plošč): 8-12 delovnih dni.
  • Za zahtevnejša naročila (poleg razreza še CNC obdelava materiala ali sestavljanje): 15-20 delovnih dni.
  • V primeru večjih naročil, za katera predvidimo daljši rok izdelave, se o terminu dostave dogovorimo s stranko.
Pogoji osebnega prevzema

Elemente za sestavo pohištva ali polizdelke (manjše omare, regali, mizne plošče …) naročnik prejme nezapakirane, elemente je potrebno pred začetkom uporabe očistiti. Posamezni pohištveni elementi niso sestavljeni, razen v primerih, ko je to izrecno specificirano na ponudbi. Sestavo pohištva izvede naročnik. Naročnik ob prevzemu naročila na sedežu podjetja sam poskrbi za vnos elementov v osebni avto oziroma transportno vozilo.

Pogoji dostave

Dostava obsega dostavo do vhodnih vrat enostanovanjske hiše ali do glavnega vhoda večstanovanjske zgradbe.

Dostavo manjših paketov z elementi za sestavo pohištva izvajamo prek kurirske službe. V primeru dostave prek kurirske službe so elementi za sestavo pohištva zapakirani v ohišje iz iverne plošče, saj le na ta način lahko zagotovimo, da naročnik izdelke prejme nepoškodovane. Dostavo večjih naročil pohištvenih elementov izvajamo prek drugih zunanjih izvajalcev. V tem primeru je na dostavni vožnji vedno le ena oseba, zato je potrebno v primeru večjih in težjih kosov zagotoviti pomoč pri razkladu.

Elemente za sestavo pohištva ali polizdelke (manjše omare, regali, mizne plošče …) naročnik prejme nezapakirane, elemente je potrebno pred začetkom uporabe očistiti. Posamezni pohištveni elementi niso sestavljeni, razen v primerih, ko je to izrecno specificirano na ponudbi. Sestavo pohištva izvede naročnik.

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov dostave, o čemer bomo predhodno obvestili kupce in se z njimi dogovorili za nov datum dostave.

Reklamacija dostave

Izdelke iz spletne trgovine dostavljamo prek kurirske službe. Če ob prevzemu paketa ugotovite, da sta poškodovana embalaža ali izdelek, nam to prosimo nemudoma sporočite na naš naslov info[@]hobistudio.si ali na telefonsko številko 0599 27 924. Rok za oddajo pritožbe je 7 koledarskih dni od prejema paketa. Mi bomo pri kurirski službi sprožili postopek reklamacije, v ta namen bomo z vaše strani potrebovali fotografije zunanje embalaže, fotografijo nalepke s podatki o pošiljatelju in prejemniku, fotografijo notranje embalaže ter vmesne zaščite blaga in fotografije poškodovane vsebine paketa.