Pisalne mize

Pozabite na dolgotrajno iskanje pisalne mize, ravno prave velikosti in ravno takšnih barv, ki so vam všeč. Pri nas jo lahko oblikujete kar sami. Poskrbeli smo za izbrane teksture, raznolike predalnike in širok nabor pohištvenih nog. S preprostim postopkom naročila jih sestavite v vašo idealno pisalno mizo.

Najbolj iskano

Izbira je vaša

Pisalna miza v vaši barvi

Za dopolnitev vaše mize

Predalnik za idealno kombinacijo

Pisalne mize

Zakaj pisalne mize Hobi Studio?

Uporabite konfigurator

Izberite barvo, dimenzijo, noge ali predalnik.

Počakate na izdelavo

Naročilo prevzamete sami ali pa ga dostavimo na dom.

Sestavite mizo

 

Priložimo vijake in druge dodatke za enostavno sestavo.

Kako poteka nakup vaše pisalne mize?

Komu so naši izdelki namenjeni?

Družinam

Za šolarje ali odrasle, ki potrebujejo prostor za udobno delo. Kakovostni materiali in natančnost izdelave so zagotovilo, da bodo novo pisalno mizo lahko uporabljale različne generacije, vsaka za svoj namen.

Mladim

Za pomembne začetke v samostojnem življenju. Za študij na svojem ali za prve podjetniške podvige. Naše pisalne mize bodo kos vsaki nalogi. Ustvarite unikatno kombinacijo barv, ki vam bo pisana na kožo.

Podjetjem

Majhne ali velike pisarne, v Hobi Studiu je poskrbljeno za vse. Naše pisalne mize in predalniki se prilagodijo vsem dimenzijam, enostavno pa jim dodamo tudi pisarniške omare ali drugo pohištvo.

Mizarjem in obrtnikom

Na enem mestu nudimo celovito storitev, ki prihrani veliko vašega dragocenega časa: načrtovanje, izris pohištva, razrez, robljenje, mozničenje ter pohištveno okovje po ugodnih cenah.

0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino