Pisalna miza po meri: preprosto naročilo v Hobi Studiu

Pisalna miza je kos pohištva, ki ga redko kupimo vnaprej, temveč se za nakup odločimo, ko jo dejansko potrebujemo. Tak primer je vstop otroka v šolo ali začetek samostojne podjetniške poti. Ker jo zaradi tega umeščamo v že opremljen prostor, moramo njeno velikost prilagoditi obstoječemu pohištvu. In to posledično pomeni, da tipske mize morda ne bodo uporabne in da bomo potrebovali pisalno mizo po meri. Pri rešitvi tega problema vam na pomoč z veseljem priskočimo v Hobi Studiu. Na naši spletni strani najdete konfigurator za naročilo pisalnih miz, ki omogoča preprosto in hitro naročilo: https://hobistudio.si/naroci-svojo-pisalno-mizo/.

Pisalna miza po meri: preprosto naročilo v Hobi StudiuV konfiguratorju lahko prosto izbirate barve in dimenzije miznih plošč, sami izberete tudi vse druge sestavne dele pisalne mize. Končni rezultat je vrhunski izdelek po meri po zelo ugodni ceni. Nakup takšne mize prinaša tudi estetsko vrednost. Lahko si izberete dizajn, ki se bo popolnoma ujemal z ostalim pohištvom v prostoru. S tem boste ustvarili harmoničen in stilsko dovršen pisarniški kotiček.

Ker želimo, da o samem postopku nakupa nimate prav nobenega dvoma, vam tokrat podrobneje predstavljamo vsak posamezen korak konfiguracije pisalne mize.

1. KORAK – Izbira velikosti in barve mizne plošče

Naročilo pisalne mize po meri v nekaj korakih. Najprej v konfiguratorju vpišemo velikost mizne plošče.

Začnemo s povsem osnovnimi podatki – koliko miznih plošč potrebujete in kako velike morajo biti. V prazna okenca vpišete količino ter velikost (dolžino in širino). Zatem izberete še teksturo oziroma barvo. Če niste prepričani, katero bi izbrali, vam lahko pomagamo s pregledom dekorjev, ki jih imamo v naši redni ponudbi. Za ogled kataloga kliknite sem.

Če potrebujete predalnik, označite, koliko jih potrebujete. Želite enega za vsako mizo ali dva?

V primeru, da predalnika ne potrebujete, boste v naslednjem koraku izbrali noge za pisalno mizo. Preskočite naslednje poglavje in berite naprej pri tretjem koraku. 🙂

2. KORAK – Izbira predalnika

Pisalna miza po meri: preprosto naročilo v Hobi Studiu

Pri predalniku boste morali najprej izbrati njegove osnovne karakteristike: barvo ličnic predalov ali vrat in barvo ohišja. Če niste prepričani o svojem izboru, si lahko pomagate s pregledom naše ponudbe. Za pregled kataloga dekorjev za predalnike kliknite sem.

Pisalna miza po meri: preprosto naročilo v Hobi Studiu

Zatem izberite še model predalnika. Kadar ima predalnik ročaje, morate izbrati še ta detajl.

Pisalna miza po meri: preprosto naročilo v Hobi Studiu

3. KORAK – Izbira pohištvenih nog

Pisalna miza po meri: preprosto naročilo v Hobi Studiu

Hobi Studiu imamo na voljo široko ponudbo nog za pisalne mize. Za lažje filtriranje smo jih zbrali v nekaj kategorij:

  • T-noge: noge, ki so v obliki narobe obrnjene črke T. To so običajno najbolj robustne in stabilne noge in so najboljša izbira za pisalne mize večjih dimenzij, pri katerih pričakujemo tudi večjo obremenitev
  • Okrogle noge z veznikom
  • Pravokotne/kvadratne noge z veznikom
  • Samostojne noge

Priporočamo vam, da za mize daljše od 1500 mm izberete noge, ki se medsebojno povežejo z veznikom. Za mize krajše od 1500 mm lahko uporabite samostojne noge.

4. KORAK – Oddaja in potrditev naročila

Pisalna miza po meri: preprosto naročilo v Hobi StudiuČaka vas samo še zaključek naročila, in sicer pregled točnosti vseh podatkov. Ob kliku na gumb »Pregled naročila«, se vam bo odprlo okno, v katerem bodo zbrani vsi podatki o vaši pisalni mizi. Če so podatki točni, kliknete na gumb »v košaro«, ki vas bo odpeljal na vnos načina plačila ter na izbor možnosti dostave. Odklikajte na naš konfigurator za naročilo pisalnih miz ter sestavite mizo po vaši meri. Dodaten razlog za nakup pisalne mize po meri je tudi kakovost. Izberete lahko vrhunski material, ki bo zagotavljal dolgo življenjsko dobo mize. Poleg tega je miza po meri narejena ročno, kar pomeni, da je vsak detajl skrbno izdelan in preverjen.

 

Potrebujete nekaj več? Brez skrbi, v Hobi Studiu poskrbimo za vse. Vemo, da je včasih potrebno še kaj več, da izdelek povsem prilagodite svojim željam. Pri nas lahko naročite pisalne mize z zaobljenimi izrezi, mize v obliki črke L ali večje konferenčne mize. Poleg redne ponudbe barv, ki je cenovno najugodnejša, so vam na razpolago tudi druge barve in lesni dekorji plošč kateregakoli proizvajalca (npr. Kaind, Egger, Fundermax …). Sporočite nam vaše želje, z veseljem vam bomo pomagali.