Široka paleta barv za pisalne mize po vašem okusu

Za nakup pisalne mize po meri vam resnično ni treba daleč.

V Hobi Studiu jo lahko naročite kar od doma, z uporabo našega konfiguratorja za nakup pisalnih miz. Zavedamo se, da se je »na daljavo« včasih težko odločiti, katero barvo mizne plošče izbrati. Zato smo vam pripravili pregled dekorjev, iz katerih v Hobi Studiu izdelujemo pisalne mize in predalnike. Poskrbeli smo za izbrane teksture, od enobarvnih do lesnih v svetlih in temnih odtenkih.

Preden se posvetimo barvam, ponovimo zlata pravila za načrtovanje pisalne mize:

  1. Debelina mize 25 mm: priporočamo vam, da je mizna plošča debela vsaj 25 mm. Tanjše plošče ne zagotavljajo dovolj stabilnosti in nosilnosti, zelo verjetno se bodo z uporabo hitro ukrivile. Plošče debeline 25 mm ponujamo tudi v našem konfiguratorju za naročilo pisalnih miz.
  2. Širina mize vsaj 600 mm: za čim bolj zdravo delo z računalniškim zaslonom mora biti ta primerno oddaljen od vaših oči, zato poskrbite za dovolj široko mizo.
  3. Maksimalna dolžina mize s samostojnimi nogami je 1500 mm: daljše mize rabijo dodatno podporo, samo 4 samostojne noge ne zadoščajo več. Zato pri daljših mizah priporočamo uporabo nog, ki so medsebojno povezane z veznikom.

Barvni dekorji

Bela pisalna miza je zagotovo najpogostejši izbor naših kupcev. Najlažje se kombinira s preostalim pohištvom, vedno je v modi in nenazadnje je tudi cenovno najbolj ugodna. Nasploh so barvni dekorji primerni za manjše pisalne mize, kjer lesni vzorci ne pridejo do izraza.

Lesni dekorji

Za večje pisalne mize, ki jih deli več članov družine, ali za konferenčne mize v poslovnem okolju so zelo primerni dekorji v svetlih odtenkih. V naši ponudbi jih imamo kar nekaj, od javorja, klasične bukve do trendovskega hrasta.

Predalniki

Posebno poglavje pri naročilu pisalnih miz so predalniki. Te izdelujemo iz ivernih plošč debeline 18 ali 19 mm, zato je izbor dekorjev še večji kot za mizne plošče. Lahko se odločite za ličnice predalov in ohišje v enaki barvi ali pa jih med seboj prosto kombinirate.

Še več barv, dekorjev in teksutr

Tisti, ki nas že poznate, dobro veste, da se ponudba dekorjev v Hobi Studiu ne konča z našo kolekcijo za razrez plošč. Na voljo vam je praktično katerakoli barva kateregakoli proizvajalca – Kaindl, Egger, Fundermax, Kronospan … Kadar izbirate barve, ki niso del naše kolekcije, morate upoštevati, da pri tem obračunamo porabo materiala po celih ploščah, ki so velike 5,80 m2. Če za pisalno mizo in predalnik porabite npr. polovico plošče, obračunamo eno ploščo. Če porabite eno ploščo in pol, obračunamo dve plošči. Ostankov namreč ne moremo skladiščiti, ker zanje nimamo prostora. Seveda jih obdržite sami, če tako želite. V nasprotnem primeru pa jih zavržemo.

Enostavno naročilo, številne prednosti

Naročilo pisalne mize v Hobi Studiu je preprosto. Opravite ga s pomočjo konfiguratorja za pisalne mize, prek povpraševanja poslanega po elektronski pošti, veseli vas bomo tudi v naši trgovini v Medvodah.

Ob nakupu pisalne mize v Hobi Studiu se lahko v prvi vrsti zanesete na popolno prilagodljivost, saj smo odlični v izdelovanju pohištva po meri. Prosto izbirate barve, velikost in vse dodatke. Poskrbeli bomo za hitro izdelavo visoke kakovosti. Ob nakupu nad 500 EUR vam ponujamo tudi brezplačno dostavo vašega naročila.

Sestava pisalne mize je enostavna, saj vedno priložimo vse potrebne vijake za montažo. Vi potrebujete zgolj akumulatorski vijačnik. Prav zato so pisalne mize v Hobi Studiu primerne za vsako življenjsko situacijo in delovno okolje. Uporabljajo jih družine, v katerih pisalno mizo uporabljajo različne generacije. Svojo mizo preprosto oblikujejo in sestavijo tudi mladi, ki začenjajo samostojno življenje. Prav tako so naše pisalne mize primerne za majhne ali velike pisarne, saj jim enostavno dodamo tudi pisarniške omare ali drugo pohištvo.