Delovna plošča 3953PE – Skrilavec

76,68246,11

Počisti
Koda: Ni na voljo

Delovne plošče Kaindl najdejo mesto v vsaki kuhinji. V zares širokem izboru barv izbirajte med imitacijami lesa, marmorja in kovine. Dodatno vas bo presenetila struktura plošč, ki natančno posnema površino naravnih materialov. Na lesnem dekorju lahko občutite letnice rasti, na marmornem dekorju lahko občutite hrapavo površino kamna. Prepustite se domišljiji in ustvarite edinstveno kombinacijo barv za svojo kuhinjo!

Delovne plošče Kaindl stavijo na vrhunsko kvaliteto izdelave. Odporne so na vročino in udarce ter vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaše kuhinje.

Delovne plošče Kaindl so na voljo v dveh širinah: 600 mm in 900 mm. Rob pri teh ploščah je bolj zaobljen in ima polmer 3 mm (t.i. postforming rob). Nekateri dekorji imajo dodatno širino plošče, in sicer 635 mm. Rob pri tej širini ima polmer 1,5 mm.

Če želite naročiti točno določeno dimenzijo delovne plošče, lahko naročilo oddate v našem konfiguratorju za razrez plošč s klikom tukaj. Ponudba plošč v konfiguratorju je omejena, v njem so na voljo najbolj prodajane barve in dekorji.

Ostale barve delovnih plošč lahko kupite v dolžini 4,10 m (cela plošča) ali 2,05 m (polovica plošče). V naši delavnici z veseljem poskrbimo tudi za odrez plošče. Za izdelavo ponudbe nam pošljite povpraševanje na info@hobistudio.si.

TežaNi na voljo
širina

,

dolžina

,

0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino