Vodilo Blum MERIVOBOX TIP-ON BLUMOTION

53,76160,53

Počisti
Koda: Ni na voljo

Vodila Blum MERIVOBOX predstavljajo nov mejnik v združevanju neverjetno praktičnih lastnosti vodil s sodobnim dizajnom, ki služi predvsem uporabniku. MERIVOBOX si boste zapomnili po jasnih in ravnih linijah, ki deluje privlačno v vsakem stanovanjskem prostoru, od kuhinje do kopalnice. Pod vidnim površjem pa ima sistem MERIVOBOX inovativno L obliko vodila za predal, ki poskrbi za izredno stabilnost, tudi polno naložen predal prepriča v vsaki situaciji. Poleg sinhroniziranega lahkega teka visoka stabilnost sprednjih stranic predstavlja nove možnosti na področju snovanja kuhinj – brez težav lahko združimo visoke sprednje stranice z nizkimi okvirji. Vodila so opremljena z dvojno funkcijo TIP-ON BLUMOTION. Ta poskrbi za odpiranje z rahlim dotikom. Pri zapiranju z zamahom se aktivira funkcija TIP-ON, nato pa sistem BLUMOTION poskrbi za nežno in tiho zapiranje.

Program obsega komplete za običajne predale (prednji izvlek), notranje predale, predale pod umivalnikom ali kuhinjskim koritom. Vse to dopolnjujejo klasične višine stranic (N, M in K), ki jih lahko dodatno povišamo z relingom (dodatno prečno cevjo) ter sistemom BOXCAP (dodatna kovinska stranica) ali BOXCOVER (dodatna steklena stranica). To omogoča maksimalno prilagodljivost različnim potrebam in situacijam. Nosilnost vodil je 40 ali 70 kg, odvisno od dolžine predala. Stranice so na voljo v dveh barvah, in sicer matirano svileno bela ter matirano indijevo siva.

V Hobi Studiu smo poskrbeli za enostaven nakup vodil brez skrbi. Vodila namreč prodajamo v kompletih in ne po posamičnih sestavnih delih. Pozabite na podrobnosti naročila, saj bomo vse potrebne kose za sestavo vodila pripravili mi. Za vsa vprašanja v zvezi z naročilom izdelkov Blum nas lahko kadarkoli kontaktirate na info[@[hobistudio.si ali prek kontaktnega obrazca s klikom tukaj.

Teža2,9 kg
Področje uporabe

običajen predal, notranji predal, predal pod umivalnikom

Višina stranice

N – 85,5 mm, M – 108 mm, K – 146 mm, E – 209 mm RELING, E – 209 mm BOXCAP, E – 209 mm BOXCOVER, E – 207 mm BOXCAP+CEV, E – 207 mm BOXCAP+STEKLO

Dolžina predala

450 mm, 500 mm, 550 mm, 600 mm, 270 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm

Barva

Svileno bela, Indijevo siva

Nosilnost

40 kg, 70 kg

0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino